mVx Vastgoed Beheer
 1. 01

  Kostenbewust vastgoedbeheer

  Uw belang staat bij ons voorop; maximaal rendement behalen op uw onroerend goed. Doordat wij het hele scala aan beheerdiensten aanbieden én alle expertise in eigen huis hebben, kunnen wij voordelige tarieven hanteren.

 2. 02

  Toegewijde en betrokken partner

  Van ons kunt u snelle communicatie verwachten en heeft u één aangewezen contactpersoon. Wij werken zorgvuldig en zijn transparant in onze werkwijze.

 3. 03

  Regionale expert

  Onze focus ligt op Nijmegen en omstreken. Door de jarenlange ervaring en het netwerk dat er is, is uw vastgoed binnen no-time verhuurd aan een betrouwbare partij.

Over ons

Financieel, Technisch & Commercieel vastgoedbeheer

mVx Vastgoed Beheer is dé vastgoedbeheerder van regio Nijmegen. Wij beheren uw vastgoed zorgvuldig, persoonlijk én gericht op maximaal rendement. Wij bieden een breed scala aan diensten binnen vastgoedbeheer, waarbij we specialistische kennis in huis hebben. Door onze jarenlange ervaring in de vastgoedwereld en onze regionale expertise, kunnen we u op een efficiënte en effectieve manier ontzorgen op het gebied van verhuur en beheer.

mVx Vastgoed Beheer is specialist in het beheren van onroerend goed voor allerlei soorten beleggers en beleggingen; van particulieren en institutionele beleggers tot projectontwikkelaars. Wij staan bekend als een toegewijde en betrokken partner die de wereld van haar klanten kent.


Financieel vastgoedbeheer

Bij financieel vastgoedbeheer ontzorgen wij u bij alle administratieve zaken. Zaken die hieronder vallen zijn onder andere huren innen, facturen verwerken en het bewaken van huurachterstanden. 


Technisch vastgoedbeheer 

Bij het uitbesteden van technisch vastgoedbeheer ontzorgen wij u bij het onderhoud van de woning. Van dagelijks en planmatig onderhoud tot energiemanagement en brandveiligheid, zodat u voldoet aan alle wet- en regelgeving. Wij zijn het vaste aanspreekpunt voor huurders, opdrachtgevers en uitvoerende instanties. 


Commercieel vastgoedbeheer

Wilt u uw vastgoed tegen de beste prijs en voorwaarden verhuren? Bij het uit handen geven van commercieel vastgoedbeheer nemen wij alle activiteiten omtrent de verhuur en voorkoming van leegstand, van u over. Wij adviseren, bepalen in overleg de huurprijzen, verzorgen de promotie en marketing, verzorgen bezichtigingen, screenen nieuwe huurders en zien toe op naleving van het huurcontract. Wij streven naar optimaal rendement op uw vastgoed en waarborgen dat het op een transparante en betrouwbare manier gebeurt.

Neem contact op  • 1200

  Huurders

 • 57

  Panden

 • 11

  Projecten

Onze beheerpanden

St. Annastraat 198

St. Annastraat 198

Nijmegen

Nieuwstraat 24-32

Nieuwstraat 24-32

Nijmegen

Einsteinstraat 14

Einsteinstraat 14

Nijmegen

Alle panden